Communicatie Sociaal Domein

Huishoudelijke hulp 2014maandag 17 november 2014 19:27

Onze fractie diende in de raadsvergadering een motie in over de communicatie rond het Sociaal Domein. Wij willen dat de gemeente ook volgend jaar informatie rond WMO, zorg, participatie enzovoort in de krant blijft plaatsen.

Door de vorige raad is besloten dat per 2015 de gemeente Leusden haar nieuws en overige berichtgeving niet meer in de LeusderKrant publiceert, maar dit alleen nog digitaal doet. Ook worden andere manieren van communicatie gezocht, maar dus niet meer in de krant.

De komende tijd is communicatie rond het Sociaal Domein nog steeds van groot belang. De transitie is in gang gezet maar er moet ook een transformatie gerealiseerd worden. Die is niet af op 1 januari 2015 en die vraagt veel communicatie; vanuit gemeente en Larikslaan2.

Daarom wilde onze fractie graag dat er voor de periode van minimaal een jaar toch nog een pagina gemeentenieuws gehandhaafd blijft, met name gericht op het Sociaal Domein. Wij hebben in de motie de suggestie gedaan deze pagina te betalen uit de reserve Sociaal Domein als er geen andere middelen voor beschikbaar zijn. Deze motie is door een meerderheid van de raad aangenomen. Dus ook volgend jaar nog enige informatie van de gemeente in de LeusderKrant!

Labels

« Terug

Reacties op 'Communicatie Sociaal Domein'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.