D66 de weg kwijt?

fiertspaddonderdag 10 december 2009 20:40

Roel Madiol zegt in de Leusderkrant dat D66 altijd voor de recreatieve variant is geweest m.b.t. het vrijliggende fietspad naar Achterveld. Op 3 april stemden ze echter voor de zuidvariant.

Is D66 de weg kwijt!

Roel Madiol grijpt de sint aan om zijn gelijk te halen over het fietspad langs de Asschatterweg. Volgens hem heeft zijn partij het bij het juiste eind en gaat hij gelijk krijgen.
Maar de historie zegt heel andere dingen over het standpunt van D66.
Op 3 april heeft de raad besloten om in te stemmen met de haalbaarheidsstudie om het fietspad langs de zuidkant van de Asschatterweg te leggen.  En D66 heeft hier volmondig mee ingestemd. De notulen heb ik aan dhr. Madiol toegestuurd.
Diezelfde avond heeft Groen Links samen met ChristenUnie-SGP voorgesteld om onderzoek te doen naar de ‘recreatieve variant’. We kregen geen steun van de meerderheid en ook niet van D66.
Het lijkt mij goed dat Dhr. Madiol alvast een verlanglijstje maakt voor de Sint van 2010. Laat hem daar een navigatieapparaat  opzetten, zodat hij koersvast wordt.
De ChristenUnie-SGP is stabiel in haar standpunt. Wij vinden een fietspad naar Achterveld een goede zaak en het liefst leggen we hem in de nabijheid van de Modderbeek, de zgn. ‘recreatieve variant’. Met dit standpunt gaan we opnieuw de verkiezingen in.

Jan Overweg

Lijsttrekker ChristenUnie-SGP

www.twitter.com/janoverweg

 

Labels

« Terug

Reacties op 'D66 de weg kwijt?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.