De waardering van de Christenunie/SGP in de Pers

maandag 04 april 2005 15:43

De pers was in lovend over het niveau van Christenuniefractie.
Eise Douma en Jan Schouten staan in de top 5 van de beste politicus van Leusden.

De pers was in lovend over het niveau van Christenuniefractie.
Eise Douma en Jan Schouten staan in de top 5 van de beste politicus van Leusden.
 
 
* Derde plaats
Nog even terug naar die fractievoorzitters van zo-even en het kansen geven aan fractiegenoten.
We zagen dat heel sterk bij CU/SGP, waar Eise Douma, zich soms letterlijk wat naar de achtergrond schuift als Jan Schouten het woord neemt.
Douma heeft als kleine partij een knappe, hechte en deskundige fractie om zich heen weten te creëren. Alle lof daarvoor.
Maar daarnaast blijft Douma de Douma die twee keer eerder met de ereprijs van ons naar huis is gegaan: gewoon een bekwaam politicus.
Geen hoogste schavot dit jaar, Eise, maar wel een mooie derde plaats: gefeliciteerd!
 
 
Vijfde plaats
Jan Schouten, CU/SGP, wel. Samen met Douma vormt hij een ijzersterke fractie, met erachter een even ijzersterke steunfractie (Gertjan Bosland, Jan Overweg en Karolien Pouwels): consequent, recht door zee, zonder omhaal, zonder poespas, met een goed verhaal.
De jury heeft met bewondering de laatste raadsvergadering van 2004 gevolgd waarin Schouten het initiatiefvoorstel over de onderwijsbegeleidingsdienst heel knap verdedigde.
De kroon, vindt de jury, op een goed politiek jaar.
En een mooie vijfde plaats.
 
En de twee nieuwkomers in de fractie van CU/SGP, Gertjan Bosland en Jan Overweg, alle twee talenten en beloften voor de toekomst.
Labels
In de media

« Terug

Reacties op 'De waardering van de Christenunie/SGP in de Pers'

chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 15-01-2015 04:30
Prestaties, het Replica Watches nieuwe kaliber 47B gecertificeerd COSC chronometer - zoals alle Rolex Replica bewegingen - presenteert een andere technische exclusieve gereserveerde verzameling Breitling voor Bentley: een Breitling Replica 30 seconden chronograaf. Centrale chronograaf hand voert een tour van wijzerplaat in een halve minuut, in plaats van de gebruikelijke 60 seconden, waardoor een zeer nauwkeurige lezing tot en met 1/8 van een seconde.

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.