NIEUWSBRIEF NR. 10

donderdag 14 juni 2007 19:41

Donderdagavond 31 mei nam Eise Douma afscheid van de raad. Na 12 jaar raadswerk vindt Eise dat het stokje overgedragen moet worden. Niet dat hij de politiek zat is, want ook donderdagavond deed hij nog fanatiek mee in de discussie en diende hij nog een amendement in dat werd aangenomen.

Tijdens deze afscheidsavond sprak iedereen vol lof over het optreden van Eise in de raad. Unaniem is men het er over eens dat het een gemis is voor de raad dat Eise vertrekt. Wat Eise niet verwacht had, is het feit dat ook de Koningin een stukje inbreng zou hebben. Namens de Koningin reikte burgermeester De Vet het speldje uit van de Orde van Oranje-Nassau. Daarmee werd Eise lid van de Orde van Oranje-Nassau. Volgens Eise te veel eer, maar dat werd niet gedeeld door zijn omgeving. 

Vrijdag 15 juni wordt een afscheidsreceptie georganiseerd van 16.00 tot 18.30 uur, in het Centrum voor Natuur en Milieu, Hamersveldseweg 107. U kunt Eise de hand drukken; tegelijk is het een leuke gelegenheid om eens bij het Milieucentrum te kijken. Iedereen is van harte welkom.

Jan Overweg wordt in de raadsvergadering van woensdag 11 juli geïnstalleerd, aan het begin van de vergadering. Daarbij mag iedereen aanwezig zijn. 

Voor degenen die het niet weten: alle raadsvergaderingen, informatierondes enzovoort (tegenwoordig noemen we dit Avond van Leusden) zijn openbaar. In de Leusder Krant worden vaak de onderwerpen voor de vergaderingen aangekondigd. En vervolgens kun je op zo’n Avond van Leusden op elk tijdstip binnenkomen en weer vertrekken.

Op woensdag 11 juli vergadert de gemeenteraad vanaf 20.00 uur. Dan komen onder andere de nieuwe inrichting van het Burgemeester Buiningsportpark en de startersleningen aan de orde. 

Donderdag 12 juli wordt vergaderd over de financiën; dan begint de vergadering om 16.00 uur.

Labels

« Terug

Reacties op 'NIEUWSBRIEF NR. 10'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.