Wandeling in de Schammer

schammerzaterdag 19 november 2011 22:20

Kees de Heer geeft een excursie op zaterdag 26 november 2011, tussen 10-12 uur. U kunt zich opgeven per email (ChristenUnie@provincie-utrecht.nl) en dan krijgt u een mail over de locatie waar we ons verzamelen.
Van harte welkom!

Landschapsexcursie in de Schammer

De kiesvereniging van de ChristenUnie in Leusden vierde op 21 september met een groot gezelschap het twintigjarig bestaan van de ChristenUnie. De Statenfractie gaf op deze feestavond een cadeau in natura en beloofde een landschapsexcursie in de Schammer. Fractiemedewerker Kees de Heer geeft deze excursie op zaterdag 26 november 2011, tussen 10-12 uur. U kunt zich opgeven per email (ChristenUnie@provincie-utrecht.nl) en dan krijgt u een mail over de locatie waar we ons verzamelen.

De Schammer ligt in het grensgebied tussen Amersfoort en Leusden, vlakbij het Valleikanaal en pal naast  de A28. Het gebied is recent ingericht als waterbergingsgebied, met allerlei recreatievoorzieningen en natuurontwikkeling. De excursie wordt georganiseerd speciaal voor de leden van de ChristenUnie in Leusden , maar uiteraard kunnen de buren uit Amersfoort en de leden van andere Utrechtse kiesverenigingen mee. 

 

Labels

« Terug

Reacties op 'Wandeling in de Schammer'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.