Doe mee aan discussie over toekomst van Leusden.

veranderleusdenmaandag 22 augustus 2011 20:47

-
Hoe moet Leusden er in de toekomst uitzien?
Wat verwachten we van de gemeente?
Wat moet anders?

U kunt uw bijdrage leveren.

Hoe werkt het?

Het platform  Veranderleusden.nl  biedt bewoners van de gemeente Leusden de mogelijkheid om actief mee te denken over de veranderende rol van de gemeente. U kunt meedenken over de thema’s ‘maatschappelijke ontwikkeling’ en ‘buurt en leefomgeving’. U kunt uw ideeën over deze thema's op het platform plaatsen, maar kunt u ook stemmen en reageren op de ideeën van anderen.

Om actief mee te denken op het platform moet u zich eerst registreren. Vervolgens ontvangt u automatisch een e-mail met een link waarmee u uw deelname kunt bevestigen. Deze link is uw toegang tot het platform.

Een idee plaatsen in de Ideeënfabriek

Wilt u uw idee over een ander Leusden delen, plaats het dan op deze website. U kunt uw idee met beelden en filmpjes ondersteunen. Houd daarbij rekening met het volgende:

  1. Als u een idee wilt plaatsen, kijk dan eerst of er al iemand is geweest die een soortgelijk idee heeft geplaatst.
  2. Als uw idee nieuw is, klik dan op ‘Idee toevoegen’. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn.
  3. Beschrijf uw idee in maximaal 1.750 tekens.
  4. Om uw idee te ondersteunen kunt u een video en/of foto’s toevoegen. Gebruik hiervoor het getoonde menu. U kunt vanaf uw eigen computer bestanden uploaden, maar u kunt dit ook doen via YouTube, Vimeo of Flickr. Voor het plaatsen van video’s of foto’s plakt u de volledige link van de foto of het filmpje op de YouTube/Vimeo/Flickr-site.

Reageren op een idee

  1. U kunt op elk idee op het platform reageren. Klik hiervoor op het betreffende idee. Er verschijnt dan een mogelijkheid om uw reactie toe te voegen.
  2. Alle reacties op een idee kunt u lezen door op reacties te klikken.

Stemmen op een idee

 
Iedereen die meedoet aan Veranderleusden.nl kan 15 punten geven om ideeën te waarderen. De ideeën met de hoogste score worden onderwerp van het dorpsgesprek.

  1. U kunt eenmalig 1 tot 5 stemmen op een idee uitbrengen.
  2. Klik op de knop 'stemmen' van het idee waar u op wilt stemmen. Klik vervolgens op het aantal stemmen dat u wilt geven.

In totaal kunt u 15 punten verdelen over de ideeën. U ziet dit terug in het menu rechts op de pagina van de Ideeënfabriek. De punten die u geeft worden opgeteld bij het bestaande aantal punten voor het betreffende idee.

Succes op het platform!  www.veranderleusden.nl

Labels

« Terug

Reacties op 'Doe mee aan discussie over toekomst van Leusden.'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.