Inclusieve politica Karolien vertrekt uit Leusden

Karolien Pouwels-koopmandonderdag 07 april 2022 11:55

Na ruim 20 jaar raadswerk vertrekt Karolien Pouwels-Koopman van de ChristenUnie-SGP helaas uit de Leusdense politiek. Met veel plezier en enthousiasme heeft ze zich al die tijd ingezet voor Leusden. "Het raadswerk is nooit een last geweest" zo citeerde de Leusderkant haar. Voor haar vele raads werk werd ze onderscheiden door burgemeester Bouwmeester.

Inclusief
Voortvarendheid typeert haar. Met immer een scherp oog voor ieders belangen en zeker voor hen die minder mee kunnen komen in de samenleving. "Inlcusief" was het woord dat ze regelmatig gebruikte. Niet tevergeefs. Ze voegde de daad bij het woord en zorgde dat heel veel zaken in en om Leusden ook echt inclusief en toegankelijk werden voor iedereen.

Veel werk verzet
Niet alleen dorp en politiek hebben veel te danken aan deze politica. Ook de ChristenUnie-SGP is haar heel dankbaar voor het vele verzette werk. Meer dan 20 jaar heeft Karolien zich met hart en ziel ingezet voor de Leusdense politiek. Ze heeft onvermoeid aandacht gevraagd voor juist de mensen die minder of zelfs helemaal niet mee kunnen komen in onze samenleving. Inclusief was haar motto en daar hebben velen van mogen profiteren. Ook was Karolien betrokken bij vele uiteenlopende initiatieven in Leusden en omgeving. We zijn enorm dankbaar voor haar bijdrage in de lokale politiek en samenleving.

Na de verkiezingen breekt nu een nieuwe periode aan voor Karolien en haar gezin: een verhuizing naar Hollandscheveld in Drenthe, een nieuwe woonomgeving en nieuwe netwerken om te ontdekken. We wensen haar als ChristenUnie-SGP daar een gezegende tijd toe!

---
Uitnodiging:

De ChristenUnie Leusden nodigt u uit op vrijdagmiddag 8 april van 17.00 – 19.00 uur in de Til: Hamersveldseweg 30 te Leusden voor een afscheidsreceptie. 

Bij een afscheidsreceptie horen ook cadeaus. Als ChristenUnie Leusden zorgen we voor een mooi cadeau waar u ter plekke een woord of een wens kunt achterlaten voor Karolien. Ze heeft ons expliciet gevraagd of u persoonlijke cadeaus wilt thuislaten. Liever een gift of betrokkenheid (in tijd) voor Gastvrij Leusden. Een van de vele initiatieven waar Karolien bij betrokken is geweest. Gastvrij Leusden houdt zich bezig met de opvang en zorg voor Oekraïense vluchtelingen in Leusden. Wilt u een gift geven voor dit werk doe dat dan via NL78 RABO 033 598 8512 t.n.v. Stichting Gastvrij Leusden met als kenmerk ‘Leusden helpt’. 

Labels

« Terug