Hart voor de Biezenkamp - start verkiezingscampagne ChristenUnie-SGP Leusden

aftrap campagne 2018-2maandag 12 februari 2018 09:19

Ze geloven niet alleen in Leusden, maar hebben ook hart voor de Biezenkamp: de ChristenUnie-SGP startte dit weekend haar campagne op in het vernieuwde winkelcentrum van het dorp. De start op deze plek was geen toeval. "We zijn blij met dit vernieuwde winkelhart wat er mede dankzij de voortvarende inzet van onze wethouder, Jan Overweg, in vier jaar staat", aldus een opgewekte lijsttrekker Karolien Pouwels.

 

Na een korte bijeenkomst met leden en belangstellenden in gebouw Atlas, trokken de kandidaat-raadseden van de ChristenUnie-SGP het vernieuwde winkelplein op. Daar deelden ze hartjes uit, als een knipoog naar de komende valentijnsdag, met de boodschap 'hart voor de Biezenkamp'. Het winkelend publiek kon deze lekkernij wel waarderen. 

Komende tijd hopen de aankomend raadsleden nog een aantal keer prominent de pleinen en straten van Leusden te bezoeken met hun campagneboodschap. "Geloof in Leusden is ons motto", vertelt huidig wethouder Jan Overweg. "We mochten afgelopen vier jaar veel realiseren, zoals de tweede sporthal, het behoud van groen, meer woningen en minder afval."

De ChristenUnie-SGP hoopt weer op drie zetels om het nieuwe programma te realiseren. "Daarin staat met name groen, wonen, werk en zorg centraal", vertelt lijsttrekker Pouwels.  "Goede zorg voor iedereen, is een must voor ons. Daarnaast willen we dat iedereen in de loop der tijd duurzaam kan wonen en werken in Leusden. Betaalbaar wonen", zo benadrukt zij. "Iedereen moet mee kunnen doen, we willen een toegankelijk en groen dorp zijn. Met ruim baan voor lokaal initiatief, zowel van bewoners als de vele ondernemers die ons dorp rijk is.  Want samen maken we Leusden tot een leefbaar en groen dorp."

Labels

« Terug

Reacties op 'Hart voor de Biezenkamp - start verkiezingscampagne ChristenUnie-SGP Leusden'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.